Thomas Erikson, föreläsare, konsult, coach och författare

Du har nu möjlighet att boka Thomas Erikson, grundare och konsult på Team Communication, som föreläsare. Thomas är en mycket rutinerad estradör, som kombinerar sin kompetens inom en rad områden såsom ledarskap, kommunikation, konflikthantering och personlig utveckling, med sina erfarenheter från att ha utbildat och tränat tusentals individer de senaste tjugo åren. Efter att själv ha tagit sig igenom rader av motgångar vet han av egen erfarenhet att det alltid finns en väg framåt – även när det ser som mörkast ut. Han har coachat hundratals personer och fått dessa att se hur de kan ta sig vidare ur till synes hopplösa situationer.

Thomas är även författare. Förutom thrillerserien om Alex King, beteendevetaren som hjälper polisen med sin speciella kompetens, har han även skrivit kommunikationshandboken Omgiven av idioter? Så här blir du av med dem, som på ett lättsamt populärvetenskapligt vis beskriver hur kommunikationen egentligen fungerar mellan olika typer av människor.

Oavsett om ni är i behov av en kick off, en inspirationsföreläsning eller bara vill ha lite extra energi så kan Thomas vara ett intressant alternativ. Med mängder av exempel ur verkligheten från sin karriär, både i ledande befattningar inom näringslivet och från sin bakgrund som verksamhetskonsult, vet han hur man trollbinder sin publik. Med en balans av humor men även stort allvar väcker han åhörarnas vilja att ta tag i saker och ting och börja skapa sin egen framtid.

Hans budskap är i grunden att det sällan krävs några mirakel för att lyckas. Svaret ligger ofta närmare än vi tror – bara vi vågar betrakta vad som verkligen behöver göras. Det är, som bekant, det lilla enkla som är det svåra.

Kontakta oss

Kontakta Team Communication redan idag, och fråga efter Thomas. Efter ett samtal kan han ge exempel på ämnen som lämpar sig för just er organisation. Tillsammans bestämmer ni sedan vad ni vill ha ut av föreläsningen.